Penis-placerings-guiden

Et sjældent omtalt emne blev engang bragt op af en af mine tidligere kollegaer.
“Hænger den normalt til højre eller venstre eller hvordan?”
Jeg har forsøgt mig ganske kort at beskrive og visualisere emnet.

Egentlig et helt uskyldigt spørgsmål, som dog for nogen kan være grænseoverskridende at svare på.

Men hvad betyder det egentlig – og hvad ved vi om penis-placeringen i boxershorts?

NB. Ingen dyr, mennesker eller frugter kom til skade under dette foto-shoot.
NB2. Størrelser, proportioner samt fotografisk fremstilling er udelukkende ment som en visuel guide og er ikke repræsentativ herudover.

AfvigerenAfvigeren (højre/venstre)

Mini-me kan med ‘afvigeren’ placeres to steder – enten til højre eller venstre. Ligsom agurker i EU, så har banditten ofte en naturlig ‘foretrukken side’, og her lægges den nænsomt og pænt på plads – det føles naturligt.

 

LinjevogterenLinjevogteren

Linjevogteren er ret ligetil. Her finder svaberjasen sit naturlige leje, når den ligger lige ned og flugter med midtersyningen (hvor boxershorts i microfiber fra fiberwear.dk ikke har nogen trælse sømme) i boxershortsene.

 

UppercutUppercut

Fra bokseverdenen får vi navnet til den tredje placering, som også er blandt de ofte benyttede penisparkeringer. Tumletrolden ligger her på langs vertikalt – men opad modsat linjevogterens placering. Denne positur vil oftest indtages, hvis boxershortsene tages på i hast.

 

Oversize corneringOversize cornering

Endelig kan det være, at der trods oversize-problemer simpelthen er behov for, at varylen kombinerer en uppercut med en ‘omvendt afviger’ – ganske enkelt for at der i trussen kan være plads. Der er også plads til ‘oversize cornering’, når du køber boxershorts i microfiber fra fiberwear.dk.