Din indkøbskurv er tom!
Se kurv Til kassen
I alt før fragt: 0,00 DKK

Om fiberwear.dk

fiberwear.dk blev lanceret i 2015 – med et ønske om at sælge kvalitetsboxershorts i god microfiber kvalitet.

Du kan finde kontaktinformationer i boksen til højre (eller nederst, hvis du kigger med via en mobiltelefon).

Historien bag

For nogle år siden blev jeg af en ven gjort opmærksom på, at man altså godt kunne få boxershorts, der ikke var i bomuld.

Jeg har normalt været typen, der har købt nogle boxershorts, der hverken var billige eller dyre – men til ‘en fornuftig pris’. Men jeg er alt for ofte blevet skuffet over, at de efter ganske få vaske var falmet rigtig meget i farven – og at de begyndte at blive løse i benene og senere i taljen.

Jeg gik på jagt efter forskellige mærker og modeller, og jeg fandt en god, europæisk leverandør, der leverer en høj kvalitet til fornuftige priser. Det var dengang kun for at opfylde mine egne behov om bedre kvalitet.

Efter at have brugt mine boxershorts i flere år, besluttede jeg mig for at investere i nogle dyrere boxershorts i bomuld, for at se om ikke kvaliteten blev højere, når prisen blev det.

Jeg blev dog meget skuffet efter at have returneret mine boxershorts efter blot to måneder, hvor fire ud af seks par var gået i stykker, og det gav mig idéen med at sælge microfiberboxershorts på nettet.

Om webshoppen

Butikken drives i vores fritid, og derfor kan jeg heller ikke levere så hurtigt som de store spillere på markedet. Jeg kan heller ikke tilbyde telefonsupport, da familie og fuldstidsarbejde også skal passes, men der bliver svarer som oftest inden for 24 timer på e-mails.

Vi har valgt at prioritere salg af microfiberboxershorts i en god kvalitet til en fornuftig pris. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i hele processen, at det du får leveret lever op til dine forventninger, og at der ikke er nogen som helst problemer, hvis du alligevel ønsker at fortryde dit køb.

Ganske enkelt mener vi, at hvis man ikke har tilfredse kunder som førsteprioritet, så kan alle andre faktorer i ens butik være underordnede, så jeg håber også, du vil give mig noget feedback, hvis der er ting, du mener, vi kan forbedre.

Vi håber på et senere tidspunkt også at kunne tilbyde boxershorts og trusser til børn og kvinder samt eventuelt andet undertøj også (undertrøjer, strømper mv.) – alt sammen i microfiber.

De bedste hilsener

Henrik

 

Kort om fiberwear.dk

FiberWear.dk bliver drevet af:
H Dalum Trading
v/ Henrik Olsson Dalum
Tollestrupvej 176, Hvilsom
9500 Hobro
CVR-nr: 34358400

E-mail: info@fiberwear.dk
Telefon: 69902467
(mellem 15.00-21.00)