Din indkøbskurv er tom!
Se kurv Til kassen
I alt før fragt: 0,00 DKK

Hvorfor microfiber?

Du kan læse flere produktinformationer i info-boksen til højre (eller nederst, hvis du læser med via en mobiltelefon).

Mine Belucci-boxershorts består af 90% polyamid (nylon) og 10% elastan, og de er vævet på en måde, så de er enormt slidstærke i alle henseender.
De kan vaskes ved 40 grader – men jeg anbefaler ikke at tørretumble dem. Intet tøj har godt af at komme en tur i tørretumbleren, ej heller microfiberboxershorts.

Microfiberstof har nogle helt unikke egenskaber og differentierer sig fra fx bomuld på flere punkter:

Microfiber holder farven i rigtig lang tid, hvor bomuld hurtig falmer og bliver kedelig i farven

Du kender det nok: Dine ellers fine mærkevareboxershorts begynder hurtig at se brugt og nusset ud. Farverne og mønstret bliver hurtig meget lidt nyt at se på.
Microfiber er meget vaskestærkt. Farven holder i lang tid, og underhylerne er friske at se på i meget længere tid end bomuldstrussen.

Microfiber bevarer pasformen vask efter vask

Sammensætning af microfiberen og måden, det er vævet på, betyder rigtig meget for pasformen. Med den særlige vævemetode og stofsammensætning i vores boxershorts betyder det, at du får et par underdrenge, der både kan udvide sig og tilpasse sig lige netop størrelsen på din…. facon, og samtidig trækker fibrene sig sammen igen, når du ikke har dem på og efter vask, så de ikke bliver ‘for store’, som du nok kender det fra bomuldsunderbukser. Samtidig krymper microfiber heller ikke.

Microfiber er i mit tilfælde syet med såkaldte ‘sømløse’ syninger

Det vil sige, at du ikke har de normale syninger og hæftninger til at genere ‘mini-me’. Syningerne er ikke usynlige, men du vil opleve, at de er anderledes lavet end på traditionelle bomuldsboxershorts.

Microfiber – du mærker det næsten ikke

Indrømmet, det lød for tv-shop-agtigt, men der er noget om snakken. Microfiberboxershorts smyger sig til ben og pivtøj på en behagelig og meget mindre mærkbar måde end normal bomuld. Det er yderst behageligt at have på.

Det skal dog siges, at microfiber også er et meget let og elastisk materiale, så hvis du er typen, der gerne vil have boxershorts, du kan mærke og som sidder tæt og ikke rykker sig så meget, så skal du ikke vælge microfiberboxershorts.

Microfiber tørrer rigtig hurtigt

Det har måske ikke den store betydning for dig, men det er nu rart nok, hvis man i en hurtig vending skal have vasket et par, inden kæresten kommer på besøg. Ift. bomuldsstof tørrer microfiber langt hurtigere.

Er der slet ingen ulemper ved microfiber?

Jo – og i sidste ende handler det om smag og behag. Jeg anbefaler ikke vore microfiberboxershorts til aktiviteter med høj puls og meget sved. Selvom de 10% elastan gør boxershortsene svedtransporterende, så er det ikke den optimale ‘sportstrusse’.

Selve følelsen når man har dem på er også meget anderledes end bomuld. Hvis man gerne vil kunne mærke, at man har boxershorts på, så skal man ikke vælge microfiber, og de kan også ‘bevæge’ sig mere end bomuldsvarianten.

Hvis man er ultra-allergiker vil vi også anbefale, at man i hvert fald ikke starter med at købe otte par. Bomuld er stort set non-allergi-fremkaldende, men microfiber (som er et syntetisk stof) kan i sjældne tilfælde give lidt allergi.

Endelig kan folk med store vedhæng og tilhørende velvoksne boller opleve, at boxershortsene ikke holder så stramt på moletjavsen som bomuldsboxershorts, da det relativt høje indhold af elastan giver en mere elastisk funktion i boxershortsene.

Produktinformationer om Belucci boxershorts i microfiber:

  • 90% polyamid / 10% elastan
  • Kan vaskes ved 40°
  • Tørretumbling frarådes
  • Krymper ikke
  • Bevarer pasformen selv efter mange vaske
  • Bevarer farven selv efter mange vaske
  • ‘Sømløse’ syninger gør dem meget behagelige at have på
  • Polyamid (nylon) blev oprindelig opfundet som en billigere måde at imitere silke på, og dets behagelige pasform minder på flere måder om silke