Du var måske ikke klar over det, men farven på dit undertøj betyder faktisk noget.

Så inden du bare hopper i de første, de bedste boxershorts, næste gang du fx skal på date, så tag lige og orienter dig herunder.

Lilla er en sjælden farve, men i undertøjsskuffen er den faktisk en af de mest populære farver – i hvert fald blandt kvinder. Lilla indikerer blødhed og romantik, og lilla undertøj er det, du tager på, hvis du er til længerevarende forhold. Jeg sælger ikke lilla boxershorts. Hvorfor? Lilla? Come on.

Mørkeblå boxershorts i microfiberBlå, lys eller mørk, har ingen negative fortolkninger. Blå er farven på ærlighed, integritet og ære. Blå er også fredens farve og har positive effekter på din krop. Gå i blåt, når du virkelig vil gå forreste og vise dit ‘perfekte jeg’. Dine blå boxershorts i microfiber – dem kan du købe her på fiberwear.dk.

Grøn er associeret med vækst, fred og rigdom. Alle nuancer af grøn har en reference til miljøet, beskyttelse, stabilitet og ro i sjælen. Grøn er en fin farve til en rolig første dage eller hvis du bare skal slappe helt af. I dag har folk travlt og ikke brug for grønne boxershorts. Køb du hellere nogle af de andre farver boxershorts i microfiber.

Gul signalerer glæde, friskhed og intellekt – så længe det er en lys, gul farve. Solskin, glæde og oplysning er også forbundet med den gule farve. Gule boxershorts er det, som folk vælger, hvis de gerne vil skille sig ud. Mørk eller fesengul signalerer sygdom, advarsel og jalousi, så vælg med omhu. Jeg tør ikke satse på at vælge den rigtige gule, så dem sælger jeg ikke 🙂

Røde boxershorts i microfiberOrange signalerer klogskab, prestige og velstand. Orange boxershorts er valget, når du vil signalere succes og kreativitet. Orange indeholder al glæden fra gul og passionen fra rød. Orange boxershorts ser man sjældent. Jeg har heller ikke set dem hos min leverandør.

Rød kender vi alle. Passion, mod og spænding. De røde boxershorts repræsenterer også spontanitet samt fysisk energi og lyst. Tag et par røde boxershorts, hvis der skal være lidt sjov i gaden (og måske derhjemme?). Tilfældigvis kan du få lidt sjov i gaden her på fiberwear.dk, hvor du kan købe dine røde boxershorts i microfiber.

Lyserød er en typisk feminin farve (surprise!). Den er sensuel, blid og opmærksomhedskrævende og på samme tid romantisk. Det pjat sælger jeg altså ikke her på fiberwear.dk

Sorte boxershorts i microfiberHvid signalerer uskyldighed, lys, renhed, jomfruelighed, sikkerhed og renhed (der får du sq næsten hele baduljen). Hvid indikerer også en frisk start. Bærer du hvid, er du åben for idéer og en villig elev. Du har sikkert også bremsespor. Min søn siger, at hvide boxershorts er til babyer, og jeg sælger ikke babystørrelser 🙂

Sort er både en positiv og negativ farve. Den signalerer styrke og elegance, mystik og aggresivitet. Sort er forførende og kraftfuldt – fuld af passion. Køb de sorte boxershorts i microfiber på fiberwear.dk og bær dem med stil.